Home 
Over mijzelf
Medewerkers
Instructie
Stichting "Dag van het barokke paard"
Mijn paarden 
Nieuws 
Te Koop
Spullen te koop
Herplaatst / Verkocht
Testimonials
Publicaties
Foto's
Veulens
Dekhengsten
Lusovision
Links / Adressen
Contact
Lusovision

Lusovision neemt u een zorg uit handen.

Begin 2007 hebben Theo Pennings en Gaby Vegelin de Lusitano krachten gebundeld en het bedrijfje Lusovision opgericht om liefhebbers van het ras te assisteren in hun zoektocht naar het ideale paard. Of het nou om een sportpaard, fokmerrie, veelbelovend veulen of toekomstige dekhengst gaat... wij voorzien u graag van advies en laten u profiteren van ruim 16 jaar opgedane kennis en ervaring. Wij gaan een paar keer per jaar naar Portugal om de beste paarden voor de Nederlandse markt op te sporen of om gericht voor klanten iets heel specifieks te zoeken. De afgelopen 5 paarden waren zuivere Lusitano rij/sport paarden. De paarden die wij in Portugal te koop aanbieden hebben wij in hun land van herkomst kritisch beoordeeld... wij staan dan ook 100% achter deze paarden. Het is NIET zo dat wij ieder paard dat ons aangeboden wordt opnemen in ons verkoops bestand! In Portugal werken wij samen met twee mobiele klinieken die uitstekende röntgen fotos maken - (de fotos laten wij altijd in Nederland nog een keer beoordelen). Een keuring in Portugal is uiteraard voor rekening van de toekomstige eigenaar.

Lusovision's herplaatsings tak.

Naast de bemiddelings activiteiten heeft Lusovision ook een zogenaamde herplaatsings tak. Eigenaren die een Lusitano (of Iberisch paard) te koop hebben, kunnen hun paard gratis op onze site plaatsen. Gaby probeert dan voor deze paarden een geschikte nieuwe eigenaar te vinden. Als zij de paarden niet kent komt zij ze altijd even 'inspecteren' zodat zij er 'een gevoel' bij krijgt; op deze manier kan zij de juiste informatie verstrekken en makkelijker inschatten bij wie het paard eventueel goed zou kunnen passen. In de loop der jaren heeft Lusovision al tientallen Iberische paarden succesvol herplaatst.
Bij een succesvolle 'match' betaalt de verkopende partij Lusovision een bescheiden 'herplaatsings percentage'.

Reactie van een klant:

"Bedankt voor alles & prachtig om te zien én te ervaren hoeveel liefde en aandacht jullie de paarden geven. Héél fijn en bijzonder!"
Mariska

 


Gaby en de door Lusovision geimporteerde Dakar.

 


Gemaakt door: Nederlink webdesign Copyright 2011 Lusovision