Home 
Over mijzelf
Medewerkers
Instructie
Stichting "Dag van het barokke paard"
Mijn paarden 
Nieuws 
Te Koop
Spullen te koop
Herplaatst / Verkocht
Testimonials
Publicaties
Foto's
Veulens
Dekhengsten
Lusovision
Links / Adressen
Contact
Testimonials

"Uit de bodem van mijn hart wil ik je heel hartelijk danken voor het fijne contact dat wij hebben gehad. Jouw kennis, kunde en gevoel maken jou toto een vakvrouw in de puntjes!"

Layla


"Is vertrouwen niet het allerbelangrijkste als je een paard wil kopen? Vertrouwen in de persoon die bemiddelt bij een belangrijk en groot besluit: een nieuw paard voor het leven. Gaby heeft voor ons voor de tweede maal de juiste Lusitano gevonden.

Het gemak, de kundigheid en de integriteit waarmee ze een match maakt is enorm waardevol. Het geeft je als potentiële koper de rust om je op het aangeboden paard te richten. Geen druk, openheid van zaken en bereid om in oplossingen te denken;
Een ultieme voedingsbodem om je onder te dompelen in de liefde voor deze bijzondere paarden.

Dankjewel Gaby voor de gastvrije ontvangst, de lessen en soepele samenwerking".


"Beste Gaby,
Ik wil je ontzettend bedanken voor de hulp die ik van je kreeg tijdens mijn zoektocht naar een nieuw Iberisch paard. Ik heb onze gesprekken enorm gewaardeerd en het heeft mij een stukje dichter bij mezelf gebracht!"

Inge


"Ik heb de bemiddeling via Gaby Vegelin als heel prettig ervaren. Toen ik besloten had om mijn paard te verkopen, heb ik contact opgenomen met Gaby, met de vraag of zij hem op haar website wou plaatsen en mij wilde helpen bij het vinden van een passende nieuwe baas. Gaby kende het paard al vanaf zijn geboorte, en wist dat hij netjes was opgeleid en verzorgd. Omdat het een bijzonder dier was, en ik nogal wat eisen stelde aan de nieuwe eigenaars, heeft zij vooraf de screening gedaan van de geïnteresseerden, dat was heel fijn, omdat je dan enige zekerheid hebt wie of er komt kijken. Zodoende kwamen er alleen serieus geïnteresseerden mensen op af. Hij heeft een fantastische nieuwe baas gevonden, en dat gevoel was bij paard en ruiter wederzijds. Hij gaat een mooie nieuwe loopbaan tegemoet in de academische rijkunst! Gaby, nogmaals hartelijk dank! "

Mary-Ellen Janssen


"Beste Gaby, Wat geeft het mij een ontroerend goed gevoel hoe je over paarden schrijft en de juiste dingen vraagt."

Sylvia van Leuven

Gemaakt door: Nederlink webdesign Copyright 2011 Lusovision